အာလူး ငါးဖယ္လိပ္ေၾကာ္

Saturday, May 12, 20120 မွတ္ခ်က္မ်ား


ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ား
အာလူး
ငါးဖယ္ျခစ္
ဂ်င္း
ၾကက္သြန္ျဖဴ
င႐ုတ္ေကာင္း
ဆား
ဆီ
ဟင္းခတ္မႈန္႔

ဒီတစ္ပတ္ေတာ့ လုပ္ရတာလည္းလြယ္ အာဟာရလည္းျဖစ္တဲ့ အားလူး ငဖယ္လိပ္ေၾကာ္ လုပ္စားၾကမယ္။

ျပဳလုပ္နည္း

အာလူးခပ္ႀကီးႀကီးတစ္လံုးကို အခြံသင္ၿပီး အလႊာပါးပါးေလးေတြ ရေအာင္ လွီးထားပါ။

ငါးဖယ္ကို ညက္ေနေအာင္ ေထာင္းထားတဲ့ ဂ်င္းနဲ႔ ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ ဆား၊ င႐ုတ္ေကာင္း၊ ဟင္းခတ္မႈန္႔တို႔နဲ႔ ေရာနယ္ၿပီး အနည္းငယ္ ေထာင္း ေပးပါ။

ၿပီးရင္ ပါးပါးလႊာထားတဲ့ အာလူးထဲကို အရသာသြင္းထားတဲ့ ငါးဖယ္ထည့္လိပ္ပါ။

အလိပ္မျပည္သြားေအာင္ ဒုတ္ေသးေသးနဲ႔ ထိုးၿပီးထိန္းေပးပါ။

အလိပ္ေလးေတြ လိုသေလာက္ ရၿပီဆိုရင္ ဆီအိုးကိုတည္ပါ။

ဆီပူလာရင္ ငါဖယ္လိပ္ေလးေတြကို ထည့္ေၾကာ္ပါ။

အာလူးအနားေလးေတြႂကြပ္ၿပီး ရြရြေလး ျဖစ္လာရင္ အိုးထဲက ဆယ္လို႔ရပါၿပီ။ ဒါဆိုရင္ ေတာ့ င႐ုတ္ေကာင္းနံ႔သင္းသင္းေလးနဲ႔ အရသာ ရွိလွတဲ့ အာလူးငါးဖယ္လိပ္ေၾကာ္ရပါၿပီ။

ဒီဟင္းလ်ာကို သစၥာလမ္းႏွင့္ ေက်ာက္ကုန္း လမ္းေထာင့္၊ ကံဘဲ့၊ ရန္ကင္းၿမိဳ႕နယ္မွာ ဖြင့္လွစ္ ထားတဲ့ အင္းေလးအမွတ္တရဆိုင္က ပံ့ပိုးေပး ထားပါတယ္။

Share this article :

Post a Comment

မွတ္ခ်က္ေပးခ်င္ေသာ၊လူၾကီးမင္းမ်ားခင္ဗ်ား။ ယဥ္ယဥ္ေက်းေက်းေျပာေစလိုပါတယ္။လာေရာက္အားေပးေသာ စာဖတ္ပရိသတ္ေတြကိုလည္း အထူးပင္ေက်းဇူးတင္ရွိပါတယ္။

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. For Myanmar News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger