လိုအပ္သည့္ ပစၥည္းမ်ား
- ပုဇြန္ ---> ၅၀ သား
- ငါးဖယ္ ---> ၁၅ က်ပ္သား
- ေျပာင္းဖူး ---> ၂ ဖူး
- ၾကက္သြန္နီ ---> ၂ ဥ
- ၾကက္သြန္ျဖဴ ---> အနည္းငယ္
- နံနံပင္ ---> အနည္းငယ္
ျပဳလုပ္ပံု အဆင့္ဆင့္
- ပုဇြန္ကိုေတာက္ေတာက္စင္းထားပါ။ ငါးဖယ္ကို ဂ်င္း ၾကက္သြန္ျဖဴနဲ ့ေစးေအာင္ ေထာင္းပါ။ ၾကက္သြန္နီ ..ၾကက္သြန္ျဖဴ ..နံနံပင္ တို ့ကို ေတာက္ေတာက္စင္း ထားပါ။ ေျပာင္းဖူးအစိမ္းကို ေဒါင္လိုက္ ေထာင္ျပီး ဒါးနဲ ့ပါးပါးခ်င္းလွီးပါ။ ခလုတ္နဲ ့ ျခစ္ရင္ အရည္ေတြ ထြက္လာ ပါလိမ့္မယ္။
- ကိုယ့္ရဲ ့ငါးဖယ္ ပုဇြန္အနဲ အမ်ားကို ခ်ိန္ဆျပီး ေျပာင္းဖူးကို ထည့္ပါ။ ေျပာင္းဖူး မမ်ားလြန္း ေစရပါဘူး..။ အသားပိုမ်ား ရပါမယ္။ အားလံုးေရာျပီး ဆား ..ဟင္းခ်ိဳမႈန္ ့ ..သၾကာ းအနည္းငယ္ .. ငရုတ္ ေကာင္းမႈန္ ့ အနည္းငယ္ .. ေကာ္မႈန္ ့တို ့နဲ ့ ေရာနယ္ပါ။ လက္ကို ဆီဆြတ္ျပီး အေနေတာ္ အရြယ္လံုးပါ။ ခပ္လံုးလံုးထက္ အနည္းငယ္ျပားတာက အတြင္းသား က်က္လြယ္ပါတယ္။ ဆီပူပူမွာ ငဆုပ္လံုး မ်ားကိုထည့္ျပီး ခနပဲေၾကာ္ ရပါတယ္။ ၾကာရင္ မာသြားပါမယ္။ ေၾကာ္ျပီးတာနဲ ့ ပူပူေလး သံုးေဆာင္ သင့္ပါတယ္။

Post a Comment
မွတ္ခ်က္ေပးခ်င္ေသာ၊လူၾကီးမင္းမ်ားခင္ဗ်ား။ ယဥ္ယဥ္ေက်းေက်းေျပာေစလိုပါတယ္။လာေရာက္အားေပးေသာ စာဖတ္ပရိသတ္ေတြကိုလည္း အထူးပင္ေက်းဇူးတင္ရွိပါတယ္။