
ပါဝင္ေသာပစၥည္းမ်ား
ပုစြန္
ခ်ဥ္ေပါင္ရြက္
င႐ုတ္သီးအၾကမ္းဖတ္
ၾကက္သြန္နီ/ျဖဴ
ဆီ
ငရုတ္သီးအစိမ္းမႈန္႔
ဟင္းခတ္မႈန္႔။
ျပဳလုပ္ပံုအဆင့္ဆင့္
ခ်ဥ္ေပါင္ရြက္မ်ားကို ေႁခြ၍ ေရေဆးၿပီးလွ်င္ ေနလွန္းထားပါ။ ခ်ဥ္ေပါင္ရြက္ေျခာက္မ်ားကို အဆင္သင့္ ျပဳလုပ္ထားပါ။ ဆီသတ္ၿပီးလွ်င္ အဆင္သင့္ေရေဆးၿပီးသား ပုဇြန္မ်ားကို ဆီျပန္ေအာင္ေမႊပါ။ ဆီျပန္၍ပြက္ပြက္ဆူလာလွ်င္ ခ်ဥ္ေပါင္ရြက္ေျခာက္မ်ားကို ထည့္၍ေမႊပါ။ င႐ုတ္သီး အၾကမ္းဖတ္ အနည္းငယ္ထည့္၍ ေမႊပါ။ ေရအနည္းငယ္ထည့္၍ အရသာသင့္သလို ထည့္ၿပီး ဆူပြက္လာလွ်င္ အရသာရိွေသာ ခ်ဥ္ေပါင္ပုဇြန္ေျခာက္စပ္ဟင္းကို သံုးေဆာင္ႏိုင္ပါတယ္။
Ref: 8 Days

Post a Comment
မွတ္ခ်က္ေပးခ်င္ေသာ၊လူၾကီးမင္းမ်ားခင္ဗ်ား။ ယဥ္ယဥ္ေက်းေက်းေျပာေစလိုပါတယ္။လာေရာက္အားေပးေသာ စာဖတ္ပရိသတ္ေတြကိုလည္း အထူးပင္ေက်းဇူးတင္ရွိပါတယ္။