ၾကက္သြန္နီ ဆီသက္ပါ အေရာင္နီလာရင္ငရုပ္သီးမွုန့္ထည့္ပါ ငါးသေလာက္ခ်က္ရင္လမင္းၾကက္သြန္ၿဖဴမသုံးပါ။။။ ၾကိဳက္ရင္သုံးနိုင္ပါတယ္ ဒါဆီသတ္ၿပီ ငါးထည့္လိုက္ပါၿပီ။။ ၿပီေရနဲနဲထည့္ပါ အနံေမႊးလာရင္ငါးဆိုတာက်က္ပါၿပီး လမင္းခရမ္းခ်ဥ္သီးသုံးပါတယ္။။ မန္က်ည္းရည္နဲနဲထည့္ပါတယ္ ။။ ဟင္းအိုးခ်ေတာ့မယ္ဆို နံနံပင္အုပ္လိုက္ပါ။။အရမ္းလြယ္ၿပီ ခ်က္္ရတာၿမန္ပါတယ္။။။
ဒါကေတာ့အဆင္သင့္စားလုိ့ရပါၿပီ ငါးသေဘာက္ကုိ အမ်ားကေတာ့ေပါင္းစားၾကပါတယ္ အရုိးေၾကာက္ၾကလို့ပါ လမင္းကေတာ့အခုလိုေလးခ်က္စားတာပိုၾကိဳက္ပါတယ္ အရုိးလည္းခဏခဏဆူးပါတယ္ :P ဟင္းခ်က္လည္းမတင္ၿဖစ္တာၾကာေတာ့ ရုိက္ထားမိတာေလတင္ေပးလိုက္တာပါ။။ အခုတေလာ၀ိတ္ခ်ေနတာဆိုေတာ့ ဟင္းသိပ့္ခ်က္မစားၿဖစ္တာေလ ခ်က္မိရင္စားမိတယ္။။ စားမိေတာ့ သိတဲ့အတိုင္းပဲ :D
မူရင္း===>http://chitsaneainlove.blogspot.com/2012/04/blog-post_28.html
Post a Comment
မွတ္ခ်က္ေပးခ်င္ေသာ၊လူၾကီးမင္းမ်ားခင္ဗ်ား။ ယဥ္ယဥ္ေက်းေက်းေျပာေစလိုပါတယ္။လာေရာက္အားေပးေသာ စာဖတ္ပရိသတ္ေတြကိုလည္း အထူးပင္ေက်းဇူးတင္ရွိပါတယ္။