အာလူးေခ်ာင္းအၾကြပ္ေၾကာ္

Thursday, May 3, 20120 မွတ္ခ်က္မ်ား

ပါဝင္ေသာပစၥည္း

အာလူး

ဂ်ဳံမႈန္႔

ေျပာင္းဖူးမႈန္႔

ၾကက္သြန္နီ/ျဖဴမႈန္႔

င႐ုတ္ေကာင္းမႈန္႔

ဆား

ၾကက္ဥ

ၾကက္သြန္ၿမိတ္

ျပဳလုပ္ပံုအဆင့္ဆင့္

အာလူးကိုအခြံမသင္ဘဲ အလံုးလိုက္ ေရေဆးၿပီး အရြယ္ေတာ္အေခ်ာင္း ေလးေတြရေအာင္လွီးပါ။ ဂ်ံဳမႈန္႔၊ ေျပာင္းဖူးမႈန္႔၊ ၾကက္သြန္နီ/ျဖဴမႈန္႔၊ င႐ုတ္ေကာင္းမႈန္႔၊ ဆား၊ ၾကက္ဥတို႔ကို ေရ အနည္းငယ္စီေရာၿပီး အမႈန္႔ေတြခဲမေနေအာင္ ျဖည္းျဖည္းခ်င္းနယ္ေပးပါ။ ၾကက္သြန္ၿမိတ္ကို အရြယ္ေတာ္ေလးေတြ လွီးျဖတ္ထားပါ။

အာလူးေၾကာ္ဖို႔အတြက္ ဒယ္အိုးထဲ ဆီထည့္ၿပီး ဆီပူလာရင္ အာလူးကို မုန္႔ ႏွစ္မွာႏွစ္ၿပီးေၾကာ္ပါ။ အာလူးေတြ ေရႊအိုေရာင္ေျပာင္းရင္ အိုးထဲက ဆယ္ၿပီး ပန္းကန္ထဲ ထည့္ပါ။ တည္ခင္းဖို႔အတြက္ အာလူးေၾကာ္ပူပူေႏြးေႏြးေပၚ ခရမ္းခ်ဥ္သီး ေဆာ့စ္နဲ႔ မေရာနိဆမ္းၿပီး ၾကက္သြန္ၿမိတ္ေလး ျဖဴးလိုက္ပါ။

Ref : Myanmar Times

Share this article :

Post a Comment

မွတ္ခ်က္ေပးခ်င္ေသာ၊လူၾကီးမင္းမ်ားခင္ဗ်ား။ ယဥ္ယဥ္ေက်းေက်းေျပာေစလိုပါတယ္။လာေရာက္အားေပးေသာ စာဖတ္ပရိသတ္ေတြကိုလည္း အထူးပင္ေက်းဇူးတင္ရွိပါတယ္။

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. For Myanmar News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger